Til deg som starter med yoga

Gratulerer! Du har tatt en god avgjørelse; du skal starte med yoga! Sunt for kroppen, sunt for sinnet, sunt for sjelen. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan youtube være en god start. Det finnes mange videoer for nybegynnere, også serier som går over flere dager, noe som kan gjøre det lettere å forplikte seg.

Nødvendig utstyr

En yogamatte er et must. Det er en tynn matte som ikke sklir på gulvet. Til å begynne med er det ikke sikkert at man klarer å rekke helt ned til bakken under øvelsene, og da kan det være lurt med yogaklosser. Det går helt fint an å bruke bøker til nød, hvis man ikke er så kresen på det.

Flaut?

Dersom du er helt fersk, kan det hende det føles trygt å starte i egen stue. Da trenger du også en skjerm. Det finnes mange gode yogainstruktører på nett, for eksempel på youtube, hvis det skal være gratis. Du kan følge instruksjonene på telefonen, men den er kanskje litt liten? Airplay gjør det mulig å kaste bildet opp på en større skjerm, dersom man ønsker det. Uansett hva du velger, kjøp det du trenger, og start nå!