Avslapping eller spenning?

Ferie og trening er to avstressende aktiviteter. Ikke bare får du bruke adrenalinet ditt fornuftig, men kroppen blir mer utholdende og du produserer endorfiner. Så hvordan kan du kombinere disse aktivitetene også i hverdagen og ikke bare når du er på ferie?

options_74743525

Ta det med ro!

Du har garantert hørt det før – Ta det med ro! Hvorfor er det en øvelse i seg selv, å ta det helt med ro, slappe av og nyte stillheten. Det mange ikke tenker over, er at den beste kombinasjonen er å nyte helger, helligdager og ferier i en herlig kombinasjon, med både avslapning og action. Det gjelder å finne den perfekte balansen.

Hva gir deg adrenalin?

La oss nå gjøre et lite eksperiment. Klarer du å se for deg at du har bestilt en romantisk helg på hotell med partneren din og at helgen både kan nytes rundt et bord med fantastisk mat og levende lys, men også at man for eksempel trener eller gjør noe aktivt sammen også? Når man setter fokus på de små tingene kan dette høres enkelt ut, men det er enklere enn man tror. For andre finner adrenalin sammen rundt en spennende film på TV eller kanskje et spill. Det kan man også gjøre, bare man koser seg sammen. Å vinne med free spins på hotellturen er jo tross alt mye bedre enn å kjede seg alene.

Din ferie – Dine regler!

Det hele bunner i hvordan man broker tiden sin. Det er du selv som vet hvordan du slapper av, men vit at å få adrenalin også gjør hverdagen mye mer spennende. Om dette er å forsøke nye ting som rafting eller å forsøke å vinne hos et online casino, spiller ingen rolle. Så lenge du lager reglene, tror vi at du også klarer å slappe av.