Få bevegeligheten din tilbake

Er du stiv og støl og sliter med å få kroppen tilbake til normal bevegelighet? Plages du med stadige låsninger i rygg eller nakke som går utover livskvaliteten din? Da kan det være greit å leie kiropraktor.

Hva gjør en kiropraktor?

Kiropraktikk er en manuell behandlingsform og terapeuten, altså kiropraktoren, bruker hendene for å løse opp stive muskler og ledd. Behandlingsformen baseres på en helhetstenkning som innebærer at kiropraktoren vil finne plagens utspring, for deretter og behandle den ved hjelp av ulike teknikker som massasje, traksjonsbehandling og triggerpunktbehandling.

Hvorfor er vi støle og stive?

Det er helt normalt å være støl etter en treningsøkt. Stivhet kan også skyldes en tidligere skader som nekter å slippe taket helt. Årsakene skyldes som regel nye og uvante bevegelser som belaster muskulaturen. Likevel kan musklene noen ganger kjennes stramme ut uten at de egentlig er det. Dersom stivheten er vedvarende bør en kiropraktor kontaktes slik at ikke plagene utvikler seg og forplanter seg til andre muskler og ledd.

Kiropraktikk gir deg bevegeligheten tilbake

Ved hjelp av blant annet leddkorrigering, muskelterapi og massasje får du din naturlige mykhet tilbake med kiropraktikk. Hvor mange behandlinger som skal til, avhenger av plagen. Kiropraktoren gir deg også verdifulle råd om hvordan du selv kan trene og styrke opp din bevegelighet.