Noe nytt til hjemmet

Det er få ting som er bedre enn å komme hjem fra en lang arbeidsdag og kunne slappe av i eget hus. Gjør hjemmet ditt til et sted du kan nyte med familie og venner, der du kan hvile og slappe av. Det gjøres enkelt ved litt ommøblering i stuen, kjøkkenet, soverommet eller terrassen. Akkurat som et nytt utseende frisker opp, gjenskaper forbedringer i hjemmet god energi og tiltrekker oss gode vibber.

Fornying og ommøblering

Hvis du vil at hjemmet ditt skal utstråle en positiv energi som flyter naturlig, er innredning en kunst som gir mening til våre oppholdsrom. Innreding klarer å skape en synergi mellom alle elementene. Betydningen av dekorasjon er dypere enn vi tror. Det er en prosess som går utover de harmoniske oppstillinger av møbler og gjenstander på rett sted. Kanskje du er kjent med feng shui. Bruk den hjemme for å gjøre deg lykkeligere.

Nye puter kan gjøre mye

Skap en balanse i rommet ved å plassere sofaen overfor et annet fokuspunkt, for eksempel en peis. Dette skaper et innbydende miljø for samtale. I en ensfarget sofa vil putekombinasjonen se bedre ut fordi man kan eksperimentere med flere farger. Skaff puter i et mønster som utfyller dem, men ikke overdriv fordi det vil forringe balansen og harmonien. For inspirasjon er det bare å utforske mer her.